Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Αποκλειστικό: ΠΑΟΚ για Μπέργκ!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπεργκ μαρκουςΤην επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ θέλει να λύσει ο Λούμπος Μίχελ και ετοιμάζει πρόταση στο Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπέργκ!






Όχι δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 365days-2blog, ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να διώξει τα κακά σύννεφα πάνω από την Τούμπα και να φέρει ξανά το κόσμο στο γήπεδο, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με την κακή πορεία της ομάδας.

Ο τρόπος για να γεμίσει ξανά η Τούμπα και να αρχίσει επιτέλους ο ΠΑΟΚ να σκοράρει είναι ο Μάρκους Μπέργκ όπως μας αναφέρει άτομο μέσα από την ΠΑΕ.

Ο δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζει πρόταση  4 εκατομμυρίων στο Παναθηναϊκό, συν δύο έμψυχα ανταλλάγματα.

Οι παίκτες λοιπόν που ετοιμάζει ο δικέφαλος να δώσει στο Παναθηναϊκό, φαίνεται να είναι ο Τζαβέλας ο ένας και η δεύτερη επιλογή φαίνεται να είναι μεταξύ του Κάτσε ή του Χατζηισαΐας.

Αυτό που δεν είναι σίγουρο ακομά είναι αν η πρόταση θα γίνει για να αποκτηθεί ο παίκτης από τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν όλα τα παραπάνω είναι φήμες ή ο ΠΑΟΚ πραγματοποιήσει μια μεταγραφή που θα του αλλάξει επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου