Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Η παρατήρηση γυναικείου στήθους για 10 λεπτά την ημέρα, κάνει καλό στην καρδιά των ανδρών

Μια γερμανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine...



καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κοιτάζοντας ένας άνδρας τα στήθη των γυναικών για λίγα λεπτά την ημέρα, είναι καλύτερα για την υγεία του από ό, τι να πηγαίνει στο γυμναστήριο. 


“Μόλις 10 λεπτά την ημέρα παρατήρησης ενός προικισμένου γυναικείου στήθους, ισοδυναμεί με 30 λεπτά αεροβικής”, δήλωσε η συγγραφέας της μελέτης, δρ. Κάρεν Weatherby, ειδική σε θέματα γήρανσης. 


Η ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τη Δρ. Weatherby, πέρασε πέντε χρόνια παρακολούθησης των επιπτώσεων της παρούσας μοναδικής ανακάλυψης. Οι άνδρες που έβλεπαν γυναικεία στήθη καθημερινά, είχαν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και βραδύτερους ρυθμούς παλμού, μειώνοντας τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου. 


Η Δρ Weatherby εξήγησε: “Η σεξουαλική διέγερση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η θέα ένος γυναικείου στήθους, κάνει τους άνδρες πιο υγιείς. Οι άνδρες άνω των 40 ετών θα πρέπει να περνάνε τουλάχιστον 10 λεπτά καθημερινά θαυμάζοντας ένα στήθος μεγέθους D-cup ή και μεγαλύτερο. Άνδρες αναγνώστες, βουρ στο στητό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου