Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Φταις ΕΣΥ που δεν έχεις περισσότερες γκόμενες

Φταις ΕΣΥ που δεν έχεις περισσότερες γκόμενεςΜη φθάσεις αύριο στα 60 και τα 70 σου χρόνια κι όταν κάνεις τον απολογισμό σου μήπως πέσεις σε βαθιά κατάθλιψη.





 Άντρας είσαι, φυσικό, φυσικότατο να θες όσες γίνεται περισσότερες γυναίκες στο κρεβάτι σου. Η ώρα του σεξουαλικού απολογισμού έρχεται και στα 40 και στα 50, τι ψάρια τσιμπήσαμε μέχρι σήμερα στη ζωή μας.


Φοβερό! Να ξεκινάς με λευκή ατζέντα στα 15, στα 17, αλλά με μπάτζετ να έχεις πηδάς τουλάχιστον 3 κάθε χρόνο. Και μετά από 20, από 30 χρόνια το κονταίρ στη σούμα να γράφει μόλις 9, με το ζόρι δέκα, να προσθέσουμε και την χοντρη την άβυζη, που τελικά δεν σου κάθισε.
Ο κόσμος ψοφάει για σεξ και κυκλοφορεί στη δίαιτα! Είναι ανατριχιαστικά τα αποτελέσματα των σχετικών ερευνών. Από τη σκέψη, από την επιθυμία ανδρών και γυναικών να κάνουν σχέση, να έχουν πλούσια σεξουαλική ζωή μέχρι στο τι ακριβώς συμβαίνει, υπάρχει...απόσταση. Μιλάνε τα στοιχεία, οι αριθμοί.
Έχω τρεις γκόμενες, όμως δεν είμαι ευχαριστημένος, σου λέει. Θα ήθελα να είχα επτά γκόμενες ταυτόχρονα. Και πάλι, όμως, δεν ξέρω αν θα αισθανόμουν ικανοποιημένος.
Αυτός είναι ο άνθρωπος, ρε. Έτσι φτιάχτηκε. Έχει γεμάτες τις δύο τσέπες του με λεφτά και παραπονιέται. Δεν μου φθάνουν, θέλω περισσότερα. Αφού φοράω σακάκι που κι αυτό έχει τσέπες. Γιατί, λοιπόν, να μην έχω λεφτά ακόμα και στις τσέπες του πουκαμίσου.
Υπολογίζεται στο 44% του κόσμου που δεν είναι ευχαριστημένο από τη σεξουαλική ζωή τους. Τι θα πει αυτό; Είναι παντρεμένοι και θέλουν να ξενοπηδάνε. Δεν τη βρίσκουν μόνον με τον, την σύζυγο. Έχουν μία ερωμένη και θα ήθελαν μία ακόμα ή να κυκλοφορούσαν με άλλη, πιο μπάνικη.
Και ποιος φταίει; Εδώ σε θέλω, ρε, μάγκα: Εντάξει, δεν έχουμε φράγκα, και φταίνε οι πολιτικοί. Οι δανειστές μας. Το κατεστημένο, το παρασκήνιο, που λένε και στο ποδόσφαιρο. Ποιος φταίει αν δεν ξέρεις την τέχνη του έρωτα; Που δεν είναι δύσκολη, που είναι απλή Ποιον μόρτη να κατηγορήσουμε επειδή ΕΣΥ δεν μπορείς να κερδίσεις μια γυναίκα, έναν άνδρα. Ρωτάω, ποιος φταίει.
Σύμφωνα με σχετική έρευνα που έκανε σ' όλον τον κόσμο διεθνής εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών κάτι μικρότερο από το 50% των Ελλήνων δηλώνει όχι καλή σεξουαλική ζωή. Ποιος φταίει;
Στη Νιγηρία και στο Μεξικό είναι ευχαριστημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους σε ποσοστό 71-80%. Πιθανόν Μεξικάνοι και Νιγηριάνοι να μην πηδάνε περισσότερο, όμως να τους αρκεί όπως τη βγάζουνε. Στην Ιαπωνία, άλλοι μαλάκες αυτοί, μόνον το 10% ανδρών και γυναικών είναι χορτάτοι σεξουαλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου