Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Τροφές που έχουν περισσότερη πρωτεΐνη από μια μπριζόλα

Τροφές που έχουν περισσότερη πρωτεΐνη από μια μπριζόλαΌταν σκέφτεστε μια διατροφή μέσα στην πρωτεΐνη, φυσικά στο μυαλό σας θα έρθει το κρέας. 




Επειδή όμως δεν είναι όλοι λάτρεις του κρέατος και φυσικά μπορεί να καταντήσει βαρετό αν καταναλώνεται συνέχεια, παρακάτω θα διαβάσετε για ορισμένες εναλλακτικές τροφές που περιέχουν μεγάλα ποσά πρωτεΐνης και ίσως εκπλαγείτε μαζί τους, καθώς η ποσότητα πρωτεϊνών που περιέχουν είναι μεγαλύτερη από εκείνη που έχει μια μοσχαρίσια μπριζόλα.

1. Γάλα σε σκόνη (27% περισσότερη πρωτεΐνη από μια μπριζόλα): Είναι μια υπέροχη τροφή για κάθε πρωτεϊνούχα διατροφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή σπιτικής σοκολάτας ή να καταναλωθεί σαν ρόφημα.

2. Αλεύρι σόγιας (20% περισσότερη πρωτεΐνη από μια μπριζόλα): Μπορείτε να φτιάξετε ωραίες πίτες, αντί για ψωμί, διάφορα γλυκά, αλλά και σάλτσες. Επίσης είναι ιδανικό για τηγανίτες και βάφλες.

3. Γαλοπούλα (20% περισσότερη πρωτεΐνη από μια μπριζόλα): Περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη από το κοτόπουλο, αλλά και το χοιρινό κρέας. Εντάξτε το λοιπόν στην διατροφή σας για περισσότερη ενέργεια.

4. Χοιρινό φιλέτο (13% περισσότερη πρωτεΐνη από μια μπριζόλα): Ένα νόστιμο κρέας που μπορείτε να συνδυάσετε με τα λαχανικά σας. Ειδικά ψητό με μανιτάρια, αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών.

5. Στήθος κοτόπουλο (13% περισσότερη πρωτεΐνη από μια μπριζόλα): Το ψητό κοτόπουλο χωρίς πέτσα δεν είναι ιδιαίτερα νόστιμο, για αυτό μπορείτε να το εμπλουτίσετε με σπανάκι, μπέικον και γραβιέρα. Το κοτόπουλο Hasselback όπως λέγεται αυτή η συνταγή, αποτελεί ένα εξαιρετικά θρεπτικό και γεμάτο ενέργεια γεύμα.

6. Φρέσκος τόνος (13% περισσότερη πρωτεΐνη από μια μπριζόλα): Και ο τόνος της κονσέρβας περιέχει αρκετή πρωτεΐνη, αλλά και ο σολομός, ψάρια που μπορείτε να φάτε με τα ζυμαρικά ή τις σαλάτες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου