Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

10 ασυνήθιστα επαγγέλματα με πολλά λεφτά

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι γιατροί, δικηγόροι, και προγραμματιστές παίρνουν καλά χρήματα...

Οι 11 ρασοφόροι θα αποκαλυφθούν 1 Νοεμβρίου του 2013 και ώρα 11:11 GTM

Θα αποκαλυφθούν 1 Νοεμβρίου του 2013 και ώρα 11:11 GTM

Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης - Εισαγωγή από κεφάλια σκύλων στην Ιταλία

Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης έχει σαν αποτέλεσμα πέρα από τις εξισωτικές τάσεις ανάμεσα στις αμοιβές των κινέζων και των Ευρωπαίων (και ειδικότερα των Ελλήνων εργαζομένων) και την μεταφορά των διατροφικών συνηθειών του ασιατικού λαού στη γηραιά Ήπειρο.

Ο Χίτλερ έζησε μέχρι το 1962; Αυτή είναι η δική μου ιστορία την οποία έκλεψαν, ισχυρίζεται Αργεντινός συγγραφέας και δημοσιογράφος

Η εκπληκτική θεωρία ότι ο Φύρερ επεβίωσε μέχρι την ηλικία των 73- καταφεύγοντας στην εξορία- εξετάστηκε σε βιβλίο, του οποίου οι Βρετανοί συγγραφείς κατηγορούνται τώρα για λογοκλοπή.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Έσβησε» ο Νίκος Φώσκολος...

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης των επιτυχιών, Νίκος Φώσκολος, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.
«Έσβησε» ο Νίκος Φώσκολος

Η ομάδα που εκτελεί πρώτη πέναλτι έχει 60% πιθανότητες να κερδίσει!

Perierga.gr - ΠέναλτυΗ διαδικασία των πέναλτι δίνει ένα «άδικο» ψυχολογικό προβάδισμα στην ομάδα που εκτελεί πρώτη, σύμφωνα με το πόρισμα έρευνας που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. 

Γιατί το καλαμπόκι «σκάει» και γίνεται ποπ κορν;

perierga.gr - Γιατί τα ποπκόρν αναπηδούν;Υπάρχουν τρία βασικά συστατικά στο καλαμπόκι που πρέπει να ενωθούν για να παράξουν πυρήνες ποπ κορν. 

Μαύρη μπύρα με άρωμα… σκόρδου!

perierga.gr - Μαύρη μπύρα με άρωμα... σκόρδου!Μια ιαπωνική εταιρεία κατάφερε να συνδυάσει τη δημοφιλή μαύρη μπύρα με την πικάντικη, έντονη γεύση του μαύρου σκόρδου, δημιουργώντας έτσι τη μοναδική στον κόσμο και πλέον παράδοξη Aomori Garlic Black Beer, που κάνει θραύση στην Ιαπωνία! 

VIDEO: Ο πιο γρήγορος βιολιστής

Ο David Garrett από την Γερμανία κατέχει τον τίτλο του πιο γρήγορου βιολιστή...

Απίστευτο βίντεο: Θανατηφόρες κόμπρες προστατεύουν μωρό που κοιμάται!

Ένα νέο viral video κάνει το γύρο του Youtube και απεικονίζει κόμπρες να... φρουρούν ένα μωρό που κοιμάται!

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Κέντρο υποκλοπών η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα

Στο κτήριο της Β. Σοφίας είχε στηθεί υπερσύγχρονη μονάδα παρακολούθησης - Ο εξοπλισμός τοποθετούνταν σε ταράτσες και τον κάλυπταν με πάνελ - Αναφέρονται όλα σε εγγραφα που διέρρευσε ο Σνόουντεν

Δείτε την περιβόητη ολόγυμνη φωτογράφηση με τους σέ*ι άντρες μοντέλα για το Star Κύπρος 2013 Feel Fantastic!

Eίναι οι σέ*ι άντρες μοντέλα που έγιναν talk of the town εδώ και δύο ημέρες με την εμφάνιση τους στο Star Κύπρος 2013 Feel Fantastic.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Site αποκαλύπτει αν κάποιος έχει πεθάνει στο σπίτι σας!

site

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν κάποιος πέθανε στο σπίτι που ζείτε; Τώρα μια ιστοσελίδα έχει την απάντηση...


Δυσοίωνες οι προβλέψεις για την κυπριακή οικονομία και το 2014

Δυσοίωνες οι προβλέψεις για την κυπριακή οικονομία και το 2014Λευκωσία: Άκρως απογοητευτικές και δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Κύπρου για το υπόλοιπο του έτους, αλλά και για το 2014, καθώς γίνεται λόγος για ραγδαία επιδείνωση της ύφεσης, με αύξηση της ανεργίας, των μη εξυπηρετούμενων χορηγήσεων και των κεφαλαιακών αναγκών των τραπεζών.

Περίεργη φωτογραφία που εντοπίστηκε στo Google Earth κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου

Μια περίεργη φωτογραφία που εντοπίστηκε στην εφαρμογή Google Earth, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ηθοποιοί κάνουν πρόβα γυμνοί σε βιτρίνα στου Ψυρρή [εικόνες]

Ηθοποιοί κάνουν πρόβα γυμνοί σε βιτρίνα στου Ψυρρή [εικόνες]Ο Αλέξανδρος και η Μαρία φτάνουν για τις πρώτες διακοπές τους μαζί σε μία απομονωμένη παραλία ενός ελληνικού νησιού για ελεύθερο κάμπινγκ, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας. Δεν ξέρουν όμως ότι πρόκειται για παραλία γυμνιστών, πράγμα που ανακαλύπτουν όταν καταφθάνει μια άλλη παρέα τριαντάρηδων που στήνει την σκηνή τους δίπλα τους.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Σαν Σήμερα 28η Οκτωβρίου: Το βροντερό «ΟΧΙ» των Ελλήνων

Η Επέτειος του ΟΧΙ μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Έλληνα Δικτάτορα που έφερε τίτλο Πρωθυπουργού, Ιωάννη Μεταξά.

Τα περίεργα σύμβολα που σπέρνουν τρόμο στο ποδόσφαιρο - Ο νικητής κατακτά τη Γη [Βίντεο]

Την εξήγησή τους ψάχνουν τα ολοένα και αυξανόμενα περίεργα περιστατικά που συνδέονται με το ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Έντεκα τύποι ντυμένοι στα μαύρα σκορπούν τον τρόμο στις κερκίδες [Εικόνες]

Τι δουλειά έχουν σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο έντεκα τύποι ντυμένοι στα μαύρα, με «δαιμονικά» (;) σύμβολα στα ρούχα και βαμμένα λευκά πρόσωπα; Για την ώρα δεν ξέρει κανείς.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ένωση-Ερμής 0-2: Του αρέσει στα ψηλά!

Ασταμάτητος ο Ερμής, πρόσθεσε ακόμη ένα τρίποντο κερδίζοντας και την Ένωση στο Παραλίμνι με 0-2 (9' Ταγκμπατζούμι, 84' Δημητρίου), και παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτή την αγωνιστική! Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Αραδίππου, η οποία στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο δεύτερο άντεξε στο διάστημα που πιέστηκε από την Ένωση και στο τέλος πέτυχε ακόμη ένα τέρμα. 

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-3

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από την Κομοτηνή και πήρε μία από τις πιο εύκολες εφετινές του νίκες. Τα δύο γκολ του εξαιρετικού Λούκας και το αυτογκόλ του Εμπό έφεραν το επιβλητικό 3-0 που κρατά τον Δικέφαλο μέσα στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ένα ΟΧΙ που αναζητείται και σήμερα...

Το ΟΧΙ του κατά τεκμήριο μεγαλύτερου Έλληνα ηγέτη του 20ου αιώνα μαζί με τον Ε.Βενιζέλο, του πρωθυπουργού Ι.Μεταξά, το ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου 1940 αν και εκφράζει όλο το νόημα και τη διάθεση του Ιωάννη Μεταξά, είναι περιγραφικό αυτού που πραγματικά ειπώθηκε:
«Alors, c'est la guerre» είπε ο Ιωάννης Μεταξάς στα γαλλικά, δηλαδή «αυτό σημαίνει πόλεμος!».

Όταν τα αρχαία πήγαν στο καταφύγιο την περίοδο της Κατοχής

Της Γιωτας Συκκα
Πώς οι Έλληνες αρχαιολόγοι διέσωσαν με αυτοθυσία μνημεία από τον βανδαλισμό των κατακτητών, την περίοδο της Κατοχής…

Οι καλύτερες δέκα ελληνικές πολεμικές ταινίες!!!


Επειδή οι άλλοι κρύβουν τα διαμάντια του ελληνικού κινηματογράφου και τα αντικαθιστούν με τούρκικα σήριαλ και οτιδήποτε άλλο ανθελληνικό στοιχείο, εμείς πάμε κόντρα στο κατεστημένο!


Η επέτειος του «ΟΧΙ» στην εποχή του «Ναι»

Του Χρήστου Κάτσικα
Μόνο το 1/4 των σημερινών μαθητών έχει ικανοποιητική γνώση των ιστορικών γεγονότων σχετικά με την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και του ελληνοϊταλικού πολέμου το 1940.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

Η απίθανη λόμπα του Αλέξις Σάντσες επιστέγασε τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νόου", που ανοίγει την "ψαλίδα" των δύο αντιπάλων στους 6 πόντους. Ντεμπούτο με γκολ σε clásico για Νεϊμάρ, μείωσε στις καθυστερήσεις ο Χεσέ Ροδρίγκεθ. Χαμηλές "πτήσεις" για Γκάρεθ Μπέιλ και Λιονέλ Μέσι.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Έκθεση Isis «Ένα μήνα μακριά από την πυρηνική βόμβα το Ιράν»!

Ένα μόλις μήνα μακριά από την παραγωγή του πρώτου του ατομικού όπλου βρίσκεται το Ιράν αναφέρει έκθεση αμερικανικού ιδρύματος η οποία έχει γίνει γνωστή μέσα από δημοσιεύματα του ισραηλινού Τύπου.

Ο Άγιος Δημήτριος και η ιστορία του

Ο Άγιος Δημήτριος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 260 μ.Χ. και καταγόταν από αριστοκρατική οικογένεια. Αυτοκράτορας ήταν τότε ο  Διοκλητιανός και Τετράρχης στην Μακεδονία και σε ολόκληρη την ανατολή, ο Γαλέριος Μαξιμιανός (284-305μ.Χ),  εποχή κατά την οποία έγινε φοβερός διωγμός κατά των χριστιανών. Ο Μαξιμιλιανός διόρισε δούκα της Θεσσαλονίκης και στρατηγό της Θεσσαλίας τον Δημήτριο, γιατί ήταν ανδρείος, έξυπνος και έμπειρος στην στρατηγική.

Ευρωπαϊκά αντίποινα για τις υποκλοπές από τις ΗΠΑ

Η Kαγκελάριος της Γερμανίας επιθυμεί τα 28 κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να καταλήξουν σε μια συμφωνία κατά της κατασκοπίας παρόμοια με αυτήν που προωθεί το Βερολίνο και το Παρίσι με την Ουάσινγκτον. Εκπρόσωπος της Καγκελαρίας επιβεβαίωσε πως η Άνγκελα Μέρκελ έθεσε το ζήτημα στην πρόσφατη σύνοδο στις Βρυξέλλες.

Καθολική υπεροχή Νικόλα Παπαδόπουλου στη μάχη με τον Μάριο Καρογιάν

Καθολική υπεροχή Νικόλα Παπαδόπουλου στη μάχη με τον Μάριο ΚαρογιάνΛευκωσία: Άνετο προβάδισμα διατηρεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος έναντι του Μάριου Καρογιάν στην κούρσα για την προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου 26/10 και 27/10


Φίλοι και φίλες του στοιχήματος πολλές ενδιαφέρουσες 
αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη, που υπόσχονται να 
μας χαρίσουν έντονα συναισθήματα. Ξεχωρίζει η 
αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα εναντίον της Ρεαλ... 

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ούτε σε ταινία- Ζευγάρι έκλεισε «τυφλό» ραντεβού μέσω ίντερνετ και στη συνάντηση ανακάλυψε ότι είναι πεθερός και νύφη

«Ροζ» περιπέτειες ήθελαν ένας άνδρας και μία γυναίκα και κατέφυγαν στο ίντερνετ για να γνωρίσουν κάποιον. Εκεί οι δύο- μεταξύ τους άγνωστοι, όπως πίστευαν- έκλεισαν ραντεβού, για να ανακαλύψουν την ώρα της συνάντησης όμως πως γνωρίζονταν πολύ καλά: ήταν πεθερός και νύφη! 

Ούτε σε ταινία- Ζευγάρι έκλεισε «τυφλό» ραντεβού μέσω ίντερνετ και στη συνάντηση

Κινδυνεύει με μποϋκοτάζ το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας;

Κινδυνεύει με μποϋκοτάζ το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας;
Λονδίνο: Ο ποδοσφαιριστής της Manchester City Γιάγια Τουρέ, δήλωσε ότι οι παίχτες αφρικανικής καταγωγής μπορεί να μποϋκοτάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2018 που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία, εκτός και αν η χώρα αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα το ρατσισμό στα γήπεδα. 

ΔΕΙΤΕ: Οι φυλές του πλανήτη που πεθαίνουν

32B6F4CB09A1CFC5C525914B317525EC.jpgΤο να κερδίσει την προσοχή τους δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όμως τελικά ο βρετανός φωτογράφος Jimmy Nelson τελικά τα κατάφερε....

Θωρηκτό Αβέρωφ: Κι όμως αγοράστηκε... χωρίς καμία μίζα [Βίντεο]

Ακόμη και σήμερα δεμένος στο Τροκαντερό ο ΑΒΕΡΩΦ, είναι επιβλητικός.

Anunnaki η ταινία που απαγορεύτηκε και δεν βγήκε ποτέ [Βίντεο]

Το 2005 άρχισε την εργασία για μια τριλογία ταινιών για τους αρχαίους Anunnaki... αλλά μετά από λίγους μήνες συνέβη κάτι, και το έργο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Οι μέλισσες έχουν εξαφανιστεί ήδη μια φορά: μαζί με τους δεινόσαυρους!

Μαζί με τους δεινόσαυρους εξαφανίστηκαν οι μέλισσες, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Flinders στην Αυστραλία.
Παρά το γεγονός ότι τα διαθέσιμα απολιθώματα είναι ελάχιστα, οι επιστήμονες κατάφεραν να αποδείξουν για πρώτη φορά ότι οι μέλισσες της οικογένειας Xylocopinae ήταν θύματα της μαζικής εξαφάνισης των ειδών πριν 65 εκατομμύρια χρόνια.
Τα ευρήματα εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να κατανοήσουν τα αίτια της σημερινής μείωσης του πληθυσμού των μελισσών παγκοσμίως, που απειλεί την επιβίωση των φυτών που χρειάζονται τα πολύτιμα έντομα για να γονιμοποιηθούν.
Στο πλαίσιο της έρευνας οι επιστήμονες μελέτησαν τη μαζική εξαφάνιση των μελισσών της οικογένειας Xylocopinae στο τέλος της Κρητιδικής και στις αρχές της Παλαιογενούς περιόδου.
Προηγούμενες μελέτες υποστήριζαν ότι μεταξύ των δυο περιόδων συντελέστηκε μαζική εξαφάνιση των ανθοφόρων φυτών, κάτι που έκανε τους επιστήμονες να πιστεύουν πως και οι μέλισσες που εξαρτιόνταν από τα συγκεκριμένα φυτά είχαν την ίδια τύχη.
Ωστόσο, σε αντίθεση με τους δεινοσαύρους, τα απολιθώματα μελισσών που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν αυτή τη θεωρία είναι ελάχιστα.
Χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται μοριακή φυλογενετική, οι επιστήμονες ανέλυσαν τις γονιδιωματικές αλληλουχίες τεσσάρων «φυλών» από 230 είδη μελισσών της οικογένειας Xylocopinae.
Οι μέλισσες που μελέτησαν προέρχονταν από όλες της ηπείρους πλην την Ανταρκτικής και στόχος των επιστημόνων ήταν να διαπιστώσουν της μεταξύ τους εξελικτικές σχέσεις.
Συνδυάζοντας δεδομένα από αρχεία απολιθωμάτων με αναλύσεις DNA, οι ερευνητές κατάφεραν να βάλουν και τον χρονικό παράγοντα στην εξίσωση, ανακαλύπτοντας όχι μόνο τη σχέση μεταξύ των μελισσών, αλλά και την ηλικία τους.
«Τα στοιχεία μας λένε ότι κάτι πολύ σημαντικό συνέβη σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες μελισσών την ίδια περίοδο», δήλωσε η Δρ. Sandra Rehan, καθηγήτρια βιολογίας στο πανεπιστήμιο του Νιου Χάμσαϊρ.
«Και αυτό το ‘πολύ σημαντικό’ συνέπεσε χρονικά με την εξαφάνιση των δεινοσαύρων», προσέθεσε.
«Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας βρήκαμε μια παράξενη γενετική υπογραφή η οποία θύμιζε περιστατικό μαζικής εξαφάνισης», τόνισε ο Δρ.  Mike Schwarz, καθηγητής βιολογίας στο πανεπιστήμιο Flinders.
Ο καθηγητής εκτιμά ότι η εξαφάνιση προκλήθηκε από μια σειρά περιστατικών που σημειώθηκαν την ίδια χρονική περίοδο και δεν μπορεί να αποδοθεί σε ένα και μόνογεγονός, όπως για παράδειγμα η πρόσκρουση μετεωρίτη.
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Plos One.

econews

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Το σύνδρομο της αγαμίας κλονίζει την Ιαπωνία!


Μια ιδιαίτερη τάση αρχίζει να ανθίζει στην Ιαπωνία... 


VIDEO: Μοντέλο από τη Κίνα θήλασε πλούσιο επιχειρηματία για 100 χιλ. γιουάν!


Μιλάμε για αρρώστια...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ζητούν σερβιτόρους με Διδακτορικό!

Έχετε διδακτορικό αλλά σας τρώει η βαρεμάρα και η ανεργία...

Πάπυρος ηλικίας περίπου 1.700 ετών με μια αρχαία Ελληνική... κατάρα βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ

Έναν πάπυρο ηλικίας περίπου 1.700 ετών με μια αρχαία Ελληνική... κατάρα βρήκαν αρχαιολόγοι σε μία παλιά ρωμαϊκή κατοικία της περιοχής Τζιβάτι κατά την διάρκεια ανασκαφών για την ανέγερση ενός πάρκινγκ!

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Βόμβα Ρεν: Υπό «ενισχυμένη επιτήρηση» η Ελλάδα μέχρι να αποπληρώσει το 75% των δανείων!

Σε αποκαλυπτική του απάντηση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη, ο Ευρωπαίος επίτροπος δηλώνει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει υπό επιτήρηση, μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της

Προγνωστικά ποδοσφαίρου 24/10- Αγώνες Europa League

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για τους αγώνες Europa League...

Το EXTRA Κύπρου σπάζει το κατεστημένο και προβάλλει ελληνικές πολεμικές ταινίες!

                     


Σε αυτές τις εποχές του εθνικού ξεπουλήματος που ζούμε ένας μικρός σταθμός στη Κύπρο, το EXTRA TV, αντιστέκεται ενάντια στη εθνική προδοσία, στο κουκούλωμα του ελληνικού εθνισμού και της εθνικής περηφάνιας.

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Παρουσιάζουμε τις θέσεις εργασίας, αντιστεκόμαστε στη κρίση και στην ανεργία βοηθώντας τους συναθρώπους μας!

Θερμό μήνυμα Πούτιν υπέρ του Ελληνισμού: "Είμαστε δίπλα σε Ελλάδα και Κύπρο"


Θερμό μήνυμα προς τον Έλληνισμό Ελλάδος και Κύπρου έστειλε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν, ενόψει και της επίσκεψης του Ρώσου υπουρού Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού στην Ελλάδα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Κοζάνη: Πέθανε αφού ήπιε δύο μπουκάλια ουίσκυ σε 20 λεπτά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ένα από τα καφενεία της Αιανής αναμετρήθηκαν ποιος θα καταναλώσει την μεγαλύτερη ποσότητα ουίσκυ

Ιρλανδός στο τιμόνι της Τράπεζας Κύπρου

Ιρλανδός στο τιμόνι της Τράπεζας Κύπρου
Λευκωσία: Διευθύνoντα σύμβουλο τον Ιρλανδό John Patrick Hourican απέκτησε η Τράπεζα Κύπρου, με την ομόφωνη χθεσινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. 


20 χρήσεις του λεμονιού που δεν γνωρίζετε

Λεμόνι ο καλύτερός μας φίλος...

Bhangarh: Η «στοιχειωμένη» πόλη της Ινδίας!

Η πόλη Bhangarh βρίσκεται μεταξύ Δελχί και Τζαϊπούρ στην πολιτεία Rajasthan, ενώ οι πραγματικοί λόγοι για την εγκατάλειψή της εδώ και 400 περίπου χρόνια χάνονται στην ιστορία, αν και υπάρχουν αρκετοί μύθοι γύρω από την τύχη της.

Ελ Αλαμέϊν: Το τέλος της γερμανικής κυριαρχίας [Βίντεο]

Το Ελ Αλαμέιν ήταν η αποφασιστική καμπή στη βόρεια Αφρική κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν η βρετανική νίκη εμπόδισε την προσπέλαση του Άξονα στην Αίγυπτο, στη διώρυγα του Σουέζ και στα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής.